Начало Форма за контакти Карта на сайта facebook plus.google

Политика за защита на лични данни

Декларация за поверителност

Тази декларация за поверителност разкрива практиките за конфиденциалност ( www.softelectronic.com ) . Тази декларация за поверителност се отнася единствено до информацията, събирана от този сайт . Тя ще ви уведоми за следното:
1. Каква лична информация се събира от вас чрез сайта, как се използва и с кого може да бъде споделена .
2. Какви възможности имате по отношение на използването на Вашите данни .
3. Процедурите за сигурност , за да се защити злоупотребатaс вашата информация.
4. Как можете да коригирате неточности в информацията


Информация събирана, използвана и споделяна
Ние сме единствените собственици на събраната информация на този сайт. Ние имаме достъп само до информация, която вие доброволно ни давате чрез електронната поща или друга директна връзка от вас. Ние няма да продаваме или заемаме тази информация на никого.
Ние ще използваме вашата информация, за да ви отговорим , относно причината, поради която се свързвате  с нас . Ние няма да споделяме вашата информация с трети страни извън нашата организация, различна от колкото е необходимо , за изпълняване на искането , например да се транспортира заявката/поръчката .
Освен ако не ни питат ( не желаете) , ние можем да се свържем с вас по електронната поща, в бъдеще да ви разкажем за промоции , нови изделия или услуги, или промени в тази  политика на поверителност .
Вашият достъп до и Контрол върху Информация
Можете да се откажете от всякакви бъдещи контакти с нас по всяко време. Можете да направите следното по всяко време като се свържете с нас чрез имейл адрес или телефонен номер, даден на нашия сайт:
   • Да проверите  какви данни имаме за вас , ако има такива .
   • Да промените / коригирате всички данни , които имаме за вас .
   • Да изтриете всички данни , които имаме за вас .
   • Да изразите всяка загриженост , която имате за нашето използване на вашите данни.
Сигурност
Ние вземаме мерки за защита на вашата информация. Когато предоставяме чувствителна информация чрез уебсайта , информацията ви е защитена както онлайн, така и офлайн .
Където и да събираме чувствителна информация (като данни за кредитни карти ) ,информацията е криптирана и ни се изпраща по сигурен начин . Можете да проверите това , като намерите  затворена икона за заключване в долната част на вашия уеб браузър , или " HTTPS " в началото на адреса на уеб страницата.
Въпреки че се използва криптиране за защита на чувствителна информация , предавана онлайн , ние също така защитаваме вашата информация и офлайн. Само служителите, които се нуждаят от информация за изпълнение на определена работа ( например, изготвянето на сметки или обслужване на клиенти ) се предоставя достъп до лична информация. Компютри / сървъри , в които се съхранява лична информация, се съхраняват в сигурна среда .


Формуляри за контакт
Ние изискваме информация от вас за нашата форма за контакти . За да използвате нашите електронни услуги, ремонт или купуване на стоки  от нас , трябва да предоставите информация за контакт ( като име и адрес за доставка ) и финансова информация ( като PayPal адрес и номер по ДДС ) . Тази информация се използва за цели на плащане и транспортиране.

Звена
Този сайт съдържа връзки към други сайтове . Моля, имайте предвид, че ние не сме отговорни за съдържанието или за поверителността на тези сайтове . Съветваме нашите потребители да бъдат информирани, когато напускат нашия сайт и да четат декларациите за поверителност на всеки друг сайт , който събира лична информация.

Обновяване
Нашата политика за поверителност може да се променя от време на време и всички промени ще бъдат публикувани на тази страница .
Ако мислите, че ние не спазваме тази политика на поверителност , трябва да се свържете с нас незабавно по електронната поща или телефон посочен на уеб страницата ни.